Nederlands
Euro
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Disclaimer

Disclaimer

Algemeen

Voor alle duidelijkheid wijst Nallys Fashion ten aanzien van de website www.nallys.nl en de nieuwsbrieven die zij verstuurd je op het volgende:

De website, de nieuwsbrieven en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Nallys Fashion. Het is niet toegestaan om de site, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nallys Fashion. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website en in deze nieuwsbrieven getoonde informatie wordt door Nallys Fashion met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site en in de nieuwsbrieven wordt gepubliceerd kennelijk onjuist is, ten aanzien waarvan Nallys Fashion geen aansprakelijkheid aanvaardt.

De informatie op de website en in de nieuwsbrieven wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Nallys Fashion behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site en nieuwsbrieven leiden naar websites buiten het domein van Nallys Fashion, welke geen eigendom zijn van Nallys Fashion. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website en nieuwsbrief van Nallys Fashion.